Thuis

XFOCO Led Car Lights Co., LTD

Van goede kwaliteit Van de LEIDENE de Uitrustingen Koplampomzetting voor verkoop
Van goede kwaliteit Van de LEIDENE de Uitrustingen Koplampomzetting voor verkoop
Het was genoegens om XFOCO, grote mededeling te behandelen, passen de super verpakking en alles perfect. Dank opnieuw!

—— Nam Glenn toe

XFOCO is mijn hoofdleverancier van autolicht. Hoog - kwaliteit, aardig pakket. Hun team is zeer professioneel en bood me uitstekende suggesties, dank aan!

—— Hans Harfaldet

Ik ben online Chatten Nu

XFOCO Led Car Lights Co., LTD

1 2 3 4 5 6 7
XFOCO Led Car Lights Co., LTD XFOCO Led Car Lights Co., LTD XFOCO Led Car Lights Co., LTD XFOCO Led Car Lights Co., LTD XFOCO Led Car Lights Co., LTD XFOCO Led Car Lights Co., LTD XFOCO Led Car Lights Co., LTD
Meeting Room workshop Factory Gate Geïntegreerde Afdeling PD Testende Zaal steekproef kamer

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Wereldwijd
Merken : XFOCO
Aantal werknemers : 80~150
Opgericht Jaar : 2006
Export pct : 90% - 100%

 

XFOCO leidde Co. van autolichten, neemt Ltd in zich het onderzoeken, het ontwikkelen, productie en marketing van autolichten in dienst. Zoals geleide koplampbollen, leidde mist de gloeilampen, stoplichten, T10 geleide bol, leidden lichte bar, ertoe brachten de lichten van de autokoepel etc. leidden, die hoge componenten hebben en krachtige functie ons toelaten om één van de grootste leverancier te worden en aanbiedt hoogte - kwaliteit van de automobielverlichting van autodelen in China

 

XFOCO, in Dongguan, Guangdong wordt gesitueerd van China, werd opgericht in 2006 die.  Het is een technologieonderneming toegewijd bij zich het onderzoeken, het ontwikkelen, productie en marketing van automobielverlichting. Zijn ontwerpconcept dateert terug naar Amerikaanse Quested met unieke stijl en krachtige functie. Het product is populair over de hele wereld na zijn stichting geweest. Na onze voortdurende verbetering, heeft van zijn unieke styleand krachtige, praktische functie overzee goede markt en en goedgekeurd door buitenlandse importeurs gehouden en in het klein verkoopt. Wij hebben goede handelsrelatie met meer dan 100 landen geplaatst en het de uitvoertarief is tot 99%.

 

9 jaar in zijn ontwikkelingsproces, duurt XFOCO in het concept „innovatie, kwaliteit, de dienst, zuinig, toewijding en gunst voort“. Het absorbeert nieuwe ideeën en is strikt naar kwaliteit. Baserend op het principe van „achtervolging, werkgever, technologie, geest en belang“, heeft het de uitvoerige product volgende dienst en dringt bij het maken van het product van uitstekende kwaliteit aan. Nu hebben wij een groep uitstekend bestuurspersoneel en een professioneel die technologieteam door professor op de Elektronische Universiteit van Huazhong van Wetenschap en Technologie wordt geleid. Ook hebben wij comfortabel bureaumilieu en zemelen-nieuwe standaardfabriek. Met het leiden is het concept „kwaliteit het leven, is de tijd reputatie en de prijs is concurrerende macht“, voortdurend groeien wij op het gebied van autodelen automobielverlichting.

 

Om het vertrouwen van klanten te winnen, hebben wij opstelling sterk verkoop en naverkoopteam om de beste producten en de dienst te verlenen. Wij verblijven door het idee van „groeien met klant“ en filosofie van „Klantgericht“ om samenwerking van wederzijds vertrouwen en voordeel te bereiken. Wij zullen ons altijd bereid om met u bevinden samen te werken. Groei samen!

 

 

Wij konden de professionele OEM & ODM diensten verlenen om aan diverse behoeften van klant te voldoen. Wij blijven inspanningen leveren om aan de eisen van onze cliënt met al ons hart te voldoen. Met het geloof van „het Groeien met klanten“ en „Klantgericht“, wijden wij aan de productie van de beste producten en het aanbieden van het tevredenstellen van de dienst, zelfs overschrijdend de verwachting van de klant om wederzijdse voordelen te realiseren.

 

Sterkte:

 

 

Concurrentievoordelen:

 

Professioneel & Ervaren R&D-Team

Kwaliteitsbeheersysteem & Geavanceerd Kwaliteit het Testen Materiaal

 

 

Grote Productielijn

OEM Vermogen

Productievermogen

Sterk Verkoopteam & van de Naverkoopdienst Team

Betrouwbaarheid

 

Certificaten:

 

ISO-9001:2008

IP67

FCC, Ce, RoHs en EMC

 

Contactgegevens
XFOCO Led Car Lights Co., LTD

Contactpersoon: Mr. William

Tel.: 86-769-27231192

Fax: 86-769-27231129

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)